Det kan vi hjælpe dig med

IT & Digitalisering er unikt for alle, derfor tilpasses vores service og forløb præcis dine behov, med fokus på kvalitet, tryghed og resultater.

Arbejdsgange og processer

Styrk bundlinjen ved at automatisere gentagende arbejde, så i kan fokusere på det i er bedst til.

IT-projekter

IT-strategi, afklaring, opsætning og implementering udføres med stor vægt lagt på medarbejder engagement og inddragelse.

Optimering af IT systemer

Få hjælp til at fjerne frustrationer og gøre jeres systemer nemmere at bruge i hverdagen.

IT i hovedhøjde

Høst automatiserings-fordelene i din virksomhed

Det vigtigste for en velfungerende IT-opsætning er fokus på medarbejderne og deres behov, så det fungerer for dem der skal bruge det.

Derfor med en holistisk tilgang til IT, hjælper vi med at planlægge og implementere ændringer for at optimere og automatisere systemer og processer, så det passer de specifikke arbejdsgange og medarbejdere.

Vi er eksperter!

Vi er eksperter på 3 hovedområder, men stræber efter at tilegne os viden og blive klogere på al form for teknologi. Vi ved det er et marked med fart på og vi holder os opdaterede.

Automatisering/PowerShell

Vi har flere års erfaring med opsætning af automatisering & integrationer vha.  PowerShell, TOPdesk, datahåndtering og skræddersyede løsninger.

Vi hjælper med løsninger tilpasset til jer, som understøtter jeres digitale udvikling og systemer, så arbejdsdagen kører mere glat og I derved kan spare timer og fokusere på andre vigtige opgaver.

TOPdesk & Process flows

Vi synes en stor del af effektiv automatisering, også er at få det til at fungere for medarbejderne, ikke kun systemet. Derfor vægter vi den menneskelige del højt, hvor vi sammen skaber et flow fra A til Z, der fungerer hele vejen rundt. 

Vi hjælper med at fjerne friktionspunkter og få systemer og opgaver til at flyde mere glat, om det så er sager, changes, mail adviseringer, data eller andet.

Kursus/Undervisning

Ligesom vi altid selv tilegner os ny viden, ønsker vi at dele den vi har og gøre andre dygtigere.

Vi tilbyder kurser m.m. hvor I kan komme med use-case vi kan gennemgå sammen, eller starte fra bunden og give generel grundviden eller ekspertviden, inden for PowerShell, TOPdesk, automatisering, process flows, integrationer & API kald.


Hvorfor vælge os?

Vi stræber efter at vælge de løsninger som passer bedst til den individuelle kunde. Vi har ekspertise indenfor automatisering & integrationer , herunder scripting, PowerShell, API, TOPdesk & process flows, som gør at vi kan skræddersy en løsning der passer lige jer, og hjælpe jer lige fra opstarts fasen til den videregående support efter.
Vi automatiserer ikke bare for at automatisere, vi løser problemer og skaber en nemmere hverdag.

Eksempelvis automatik der integrere cloud eller systemer som ikke snakker sammen lige nu, simplificere oprettelse/slet/ændring i en nuværende manuel proces, 
flytning filer, styring af rettigheder, eller noget helt tredje .

Netværk

Man kan ikke være ekspert på alting, derfor har vi også et netværk vi kan støtte os op ad, når noget er uden for vores spidskompetencer, for at give jer den komplette løsning.

Transport

Vi er mobile på tværs af hele Danmark såfremt I ønsker et fysisk møde, efter en indledende samtale.

Kaffe

Vi værdsætter en god kop kaffe, og vi kommer gratis og uforpligtende på visit ved kunder, på dén betingelse at vi får en kop kaffe.

Kontakt os!

Du er altid velkommen til at sende en mail, eller give os et kald, så skal vi nok tage et kig på det med jer og finde en løsning der passer, eller sende jer i den rigtige retning hvis vi ikke kan løse opgaven.